Frida Spång

FILM

Filmografi


The truth is... 2019, kortfilm


Det bara jag visste 2019, kortfilm


Sound 2019, kortfilm 


Älskade Familj 2019, kortfilm 


Farmor 2018, kortfilm


Molekyler 2015, kortfilm SE film


Kaffetjejen 2011, kortfilm SE film


Sugar, Silence, Rain and Mittens 2010,

kortfilm SE film


10 pieces of Maja 2013, kortfilm SE film


Vill du ha barn 2012, kortfilm 


Fel ord 2012, kortfilm 


Sunset in Nevada 2011, kortfilm 


Brevet 2006, kortfilm 


Iduns äpplen 2003, kortfilm 



Stills från filmer

Ur Farmor 2018

Ur 10 pieces of Maja 2013

Ur DÄDOJN 2015

Ur Fel ord 2011

Ur DÄDOJN 2015

Ur Molekyler 2914

Ur Molekyler 2914

Ur Sound, 2019

Ur Kaffetjejen 2012

Ur DÄDOJN 2015